Borůvkový cheesecake s glazurou ze zakysané smetany
Potřebné ingredience
Rozpis pro dortovou formu 22cm: KORPUS +++Balení sušenek dle chuti (používám ovesné nebo Bebe dobré rano, esíčka...) cca 200-250g +++rozpuštěné máslo cca 60g TVAROHOVÁ HMOTA :borůvky 0,25l+++250g tvarohu+++600-700g čerstvého sýru ( Buko, Philadelphia, žervé..)+++2/3 hrnku cukru krupice+++2 lžíce hladké mouky+++šťáva z půlky citronu nebo limetky+++4 vejce GLAZURA 200g zakysané smetany+++ 2 lžíce cukru
Postup přípravy
na předpečený korpus nalijeme tvarohovou hmotu
Pečeme při 160 stupních asi 60 minut
Glazuru ze zakysané smetany s cukrem necháme ještě 5 minut zapéct
Necháme vychladit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé